sadsad x
asdasd
Ürün Açıklaması

idose Soho Dual Boiler Çelik Öğütücülü Tam Otomatik Espresso Kahve Makinesi, Beyaz

  • Her damlasında lezzetli kahveler için tasarlandı 6 Kişiselleştirilmiş Kahve Deneyimi idose Soho, su sıcaklığı, kahve ve süt miktarı gibi ayarları kişiye özgü olarak ayarlama olanağı sunar. Her fincan kahveyi kendi Zevkinize göre tasarlayın ve kişiselleştirin.
  • Lezzetin Anahtarı: Paslanmaz çelik 6 Eksenli Konik Değirmen Paslanmaz çelikten 6 eksenli konik değirmeni ile idose Soho, kahve çekirdeklerinin lezzetini en üst düzeye çıkarır. Öğütme işlemi daha ince ve  homojen olacağından kahve  çekirdeklerinden maksimum verimi alabilirsiniz.
  • Bu özellik, sütlü içecekler ve Americano'da daha stabil bir ısı ve hızlı içecek hazırlama imkanı sunar. Her fincanda kahvenizin sıcaklığını mükemmel bir şekilde Korur.
  • Espresso Tutkunları İçin Çift Kazan Teknolojisi idose Soho'nun çift kazan özelliği,espresso tutkunları çin mükemmel bir lezzet garantisi sunar.
  • İdose Tek Seferde Çifte Sütlü Lezzet Aynı anda 2 tane sütlü spesiyal kahve hazırlama özelliği ile idose Soho, paylaşmanın ve çift lezzetin keyfini çıkarmanızı sağlar.
  •  Sessiz Çalışma İstediğiniz Lezzeti Anında Elde Edin İtalyan pompa ve 19 Bar basınç özelliği sayesinde idose Soho ile istediğiniz kahveyi demleyebilirsiniz. Mükemmel espresso, americanoj cappuccino ve
  • latte lezzetleri anında elinizin altında.
  • idose Soho, rakiplerine göre daha sessiz çalışmasıyla dilediğiniz saatte ve herhangi rahatça kahve  azırlamanızı sağlar.
  • Huzur dolu anlarınızı bozmadan kahvenizin keyfini çıkarın.

 

  • Fonksiyonel Tasarım,  ince Detaylar idose Soho'nun bardak ısıtma tepsisi bardaklarınızı en hızlı
  • şekilde uygun sıcaklığa getirirken, süt termosu hem sağda hem de solda konumlandırılabilir, böylece
  • kullanıldığı alana uyum sağlar ve yer kazandırır.
  • Dünya Standartlarındaki Kahve Sıcaklığı Soho, 78-82 derece arasındaki ideal kahve sıcaklığı ile kahve  everlere  dünya standartlarını sunar.
  • Her fincanınız mükemmel sıcaklıkta olacak.  Daha Büyük Damlama Tepsisi idose Soho'nun rakiplerine göre daha  büyük damlama tepsisi, temizliği kolaylaştırır ve kahve dökülmelerini

 

  • Dijital Kontrol ve Takip Çift dijital ekranı sayesinde, üst ekranında kahvenizi ayarladıktan sonra alt ekranın dolum sürecini  takip edebilirsiniz. Her adımı kontrol altında tutun.
  • Şıklık ve İşlevsellik Buluşuyor idose Soho'nun LED ile donatılmış şık tasarımı,bulunduğu yere şıklık katar 
    Sütlü İçeceklerin baristası Su haznesinin üst kısmında bulunan ayar valfi süt köpüğünün yoğunluğunu ayarlama olanağı sunar.

1-Her türlü sütlü İçecekte eşsiz sonuçlar elde edin ve usta bir barista gibi keyifle tadın.
Espresso,americano, cappuccino ve latte gibi eşsiz lezzetleri denemenin tadını çıkarın.
- "Espresso Tutkunları İçin Çift Kazan Teknolojisi"
idose Soho'nun çift kazan özelliği, espresso tutkunları için mükemmel bir lezzet garantisi sunar. Bu özellik, sütlü içecekler ve Americano’da daha stabil bir ısı ve hızlı içecek hazırlama imkanı sunar. Her fincanda kahvenizin sıcaklığını mükemmel bir şekilde korur.

2- "Lezzetin Anahtarı: Paslanmaz Çelik 6 Eksenli Konik Değirmen"
Paslanmaz çelikten 6 eksenli konik değirmeni ile idose Soho, kahve çekirdeklerinin lezzetini en üst düzeye çıkarır. Öğütme işlemi daha ince ve homojen olacağından kahve çekirdeklerinden maksimum vermi alabilirsiniz. Her damlasında lezzetli kahveler için tasarlandı

3- "Kişiselleştirilmiş Kahve Deneyimi"
idose Soho, su sıcaklığı, kahve ve süt miktarı gibi ayarları kişiye özgü olarak ayarlama olanağı sunar. Her fincan kahveyi kendi zevkinize göre tasarlayın ve kişiselleştirin.

4- “Aynı Anda Tek Seferde Çifte Lezzet”
Aynı anda 2 tane sütlü spesiyal kahve hazırlama özelliği ile idose Soho, paylaşmanın ve çift lezzetin keyfini çıkarmanızı sağlar.

5- "İstediğiniz Lezzeti Anında Elde Edin"
İtalyan pompa ve 19 Bar basınç özelliği sayesinde idose Soho ile istediğiniz kahveyi demleyebilirsiniz. Mükemmel espresso, americano, cappuccino ve latte lezzetleri anında elinizin altında.

6- "Sessiz ve Rahatlatıcı Çalışma"
idose Soho, rakiplerine göre daha sessiz çalışmasıyla dilediğiniz saatte ve herhangi bir durumda rahatça kahve hazırlamanızı sağlar. Huzur dolu anlarınızı bozmadan kahvenizin keyfini çıkarın.

7- "Dünya Standartlarındaki Kahve Sıcaklığı"
Soho, 78-82 derece arasındaki ideal kahve sıcaklığı ile kahve severlere dünya standartlarını sunar. Her fincanınız mükemmel sıcaklıkta olacak.

8- "Fonksiyonel Tasarım, İnce Detaylar"
idose Soho'nun bardak ısıtma tepsisi bardaklarınızı en hızlı şekilde uygun sıcaklığa getirirken, süt termosu hem sağda hem de solda konumlandırılabilir, böylece kullanıldığı alana uyum sağlar ve yer kazandırır.

9- "Büyük Damlama Tepsisi"
idose Soho'nun rakiplerine göre daha büyük damlama tepsisi, temizliği kolaylaştırır ve kahve dökülmelerini engeller.

10- "Dijital Kontrol ve Takip"
Çift dijital ekranı sayesinde, üst ekranında kahvenizi ayarladıktan sonra alt ekranın dolum sürecini takip edebilirsiniz. Her adımı kontrol altında tutun.

11- "Şıklık ve İşlevsellik Buluşuyor"
idose Soho'nun LED ile donatılmış şık tasarımı, bulunduğu yere şıklık katar

12- "Suyu Kolayca Dışarıdan Çekme Kolaylığı”
idose Soho'nun opsiyonel eklenen damacana/su bağlantısı sayesinde suyu harici olarak dışarıdan çekebilirsiniz. Bu özellik, özellikle ofis gibi yoğun kahve tüketiminin olduğu yerlerde büyük bir zaman tasarrufu sağlar. Siz kahve keyfinizin tadını çıkarırken, su temini ihtiyacınızı hızla karşılar, böylece daha fazla zaman kazanmanızı sağlar.

13- "Sütlü İçeceklerin Baristası"
Su haznesinin üst kısmında bulunan ayar valfi süt köpüğünün yoğunluğunu ayarlama olanağı sunar. Her türlü sütlü içecekte eşsiz sonuçlar elde edin ve usta bir barista gibi keyifle tadın. Espresso, americano, cappuccino ve latte gibi eşsiz lezzetleri denemenin tadını çıkarın.

Ürün Özellikleri
Makine Tipi
:
Süper Otomatik Makineler
Grup Sayısı
:
1 Gruplu
Teknoloji
:
Tam Otomatik
Taksit ve Ödeme Seçenekleri
Yorumlar(0)
Tavsiye Et
Kargo ve Teslimat
Kargo ve Teslimat
Siparişleriniz 1-3 iş günü içerisinde özenle hazırlanıp ilgili kargo şubesine teslim edilmektedir. Özel üretim ürünlerde gönderim süresi farklılık gösterebilir. Hafta sonları ve resmi tatil günlerinde siparişler ilk iş gününde işleme alınmaktadır.
Teslimatlar da ürünlerinizi ilgili kargo firmasından teslim almadan önce ambalajında bir hasar olup olmadığını kontrol ediniz. Hasar durumunda muhakkak hasar tutanağı tutturunuz.

Kargonuz Ücretsiz Olsun
5000 TL ve üstünde vermiş olduğunuz siparişler Türkiye'nin her yerine ücretsiz olarak gönderilmektedir

Aynı Gün Kargo
Aynı gün kargo etiketi bulunan ürünlerde saat 13:00'a kadar vermiş olduğunuz sipariş aynı günde kargoya teslim edilmektedir. Teslimat süresi bulunmuş olduğunuz konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Saat 13:00'dan sonra vermiş olduğunuz siparişler ertesi ilk iş günü kargoya teslim edilmektedir.

Ürün Videosu

idose Soho Dual Boiler Çelik Öğütücülü Tam Otomatik Espresso Kahve Makinesi, Beyaz

Ürün Kodu : 513.SOHO.WH
Fiyat(%20 KDV Dahil)
29.004,89 TL
Fiyat(%20 KDV Hariç)
24.170,75 TL
Bu ürünü havale ile ekstra %2 indirim ile satın alabilirsiniz.
Bu ürün şu anda stoklarımızda bulunmamaktadır.
Bu ürünün yerine tercih edebileceğiniz ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.