sadsad x
asdasd
Ürün Açıklaması

Kaffelogic KN1007B/E Nano 7 Kahve Kavurma Makinesi

Kaffelogic Nano 7'yi ister eviniz ister ofisinizde kendi kahvenizi dilediğiniz yerde istediğiniz şekilde kavurabilmeniz için yarattık.
Bir kap yeşil çekirdeği ekleyin, başlat düğmesine basın ve 12 dakika sonra taze kavrulmuş kahve deneyiminin keyfini çıkarın.
Kahve kavurmayı otomatikleştirmenin geleneksel yolundan memnun değildik, bu yüzden baştan başladık ve daha iyi bir yol icat ettik. Sonuç: Kaffelogic, her çekirdeğin bütün potansiyelini hayata geçirmede diğer otomatik sistemlerden çok daha iyi performans gösterir.

EV KULLANICILARI İÇİN
Nano 7'yi mutfağınıza ve yoğun yaşamınıza uyacak şekilde tasarladık. Boyutları mutfak tezgahınıza sığacak şekilde tasarlanmış ve sınıfındaki tek tuşla çalışan tek kavurma makinesidir.
Böylece beklenmedik ziyaretçiler için artık evinizde kavrulmuş kahve bulundurmanıza gerek kalmaz. Kaffelogic "Ready to Drink" kavurma profilleri ile yeşil çekirdekten demlemeye sadece 12 dakikada ulaşabilirsiniz.
Kullanımı kolaydır, ancak bu "ev tüketiciler için kavurma kalitesinden ödün verdik" anlamına gelmiyor. Ticari numune kavurma için profesyonellere sattığımız makinenin aynısını size de satıyoruz. Kısaca Kaffelogic ile evde kavurma yaparken kaliteden ödün vermezsiniz. Artı olarak da profesyonel profil geliştirme yazılımımız Kaffelogic Studio'ya tam erişim sağlıyoruz, böylece istediğiniz gibi profil tasarımının derinliklerine inebileceksiniz.
Kaffe Logic Nano 7 Kafein Kültür tarafından yapılan profesyonel kavurma testlerinden Üst Seviyede Tutarlılık ile geçmiştir.

PROFESYONELLER İÇİN
Endüstri standardı 100 g parti boyutu numune kavurma için mükemmeldir.
Her numunenin gözetimsiz çalıştırılmasıyla arka arkaya numune kavurma yeteneğine sahiptir. Numunelerin içinden güvenle geçmenizi sağlar.
"Sıfır kurulum ile size büyük para tasarrufu sağlar." / "Sağlam modüler yapı, bakım ve yükseltmeleri kolaylaştırır."
Dünyanın önde gelen profil düzenleme yazılımı olan Kaffelogic Studio ile belirli bir kahveyi kavurmanın en iyi yolunu denemenizi ve keşfetmenizi sağlar. Ve en iyi noktaya geldiğinizde, özelleştirilebilir dönüşümleri dışa aktarma özellikleri sunar ve üretime geçirmenize yardımcı olur.

KAFFELOGIC NANO 7 ŞAMPİYONLARIN SEÇİMİ
Kaffelogic, İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen 2021 Brewers Cup Şampiyonası'nın galibinin tercihi olan kavurma makinesidir. İsviçre'yi temsil eden Matt Winton, başarılı şampiyonluğunda Kaffelogic'i kullandı. Siz de kendi evinizde kahve şampiyonu olabilirsiniz!

Ana Ünite
Ana ünite, kavurma bölmesi, ısıtıcı, fan ve kavurma mikro denetleyicisini içerir. Ayrıca kolay bir ekrana ve sezgisel kontrollere sahiptir.

Atık Toplayıcı
Klasik atık toplayıcı; siyah naylon çerçeve ve kapakla bir arada tutulan ve emaye siyah alüminyum ağ ile çevrelenen siyah anotlanmış alüminyum bacadan oluşur.

USB Port / Kablo
Profillerinizi saklanmanız için yapmanız gereken tek şey cihazın USB portunu kullanarak log’larınız ve profillerinizi dizüstü/PC'ye aktarmaktır.

Ölçüm Kabı
Ölçüm kepçesi ile çekirdekleri tartmanıza gerek kalmadan kavurma makinesini kolayca doldurabilirsiniz. Ağırlıktaki herhangi bir değişiklik kavurma kontrol sistemine alınır. Tek yapmanız gereken kahve çekirdeğini kepçeye dökün ve tıklayın.
Talimat kitapçığı
Kavurma yolculuğunuza güvenle başlamanız için düzenlenmiş kısa talimatları da kutunun içinde bulabilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Kavurma kapasitesi: 120 gr yeşil çekirdek ile yaklaşık 100 gr taze kahve (bir 'nano' kavurma)
  • Özelleştirilebilir kavurma profillerini etkinleştirmek için yazılım (PC ve Mac'e yüklenebilir)
  • 24 ay garanti
  • Güç kaynağı: 220-240V AC - CE Belgesi.
  • Motor: Fırçasız DC 60W
  • Kavurma Süresi (tipik olarak): 10 dakika
  • Boyutlar: (G) 125 cm (D) 125 cm (Y) 280 cm taban ünitesi;
  • Atık toplayıcı dahil yükseklik: 43 cm.
  • Ağırlık: 3.6kg
  • Renk: Siyah
  • Isıtıcı: 1400W
Taksit ve Ödeme Seçenekleri
Yorumlar(0)
Tavsiye Et
Kargo ve Teslimat
Kargo ve Teslimat
Siparişleriniz 1-3 iş günü içerisinde özenle hazırlanıp ilgili kargo şubesine teslim edilmektedir. Özel üretim ürünlerde gönderim süresi farklılık gösterebilir. Hafta sonları ve resmi tatil günlerinde siparişler ilk iş gününde işleme alınmaktadır.
Teslimatlar da ürünlerinizi ilgili kargo firmasından teslim almadan önce ambalajında bir hasar olup olmadığını kontrol ediniz. Hasar durumunda muhakkak hasar tutanağı tutturunuz.

Kargonuz Ücretsiz Olsun
5000 TL ve üstünde vermiş olduğunuz siparişler Türkiye'nin her yerine ücretsiz olarak gönderilmektedir

Aynı Gün Kargo
Aynı gün kargo etiketi bulunan ürünlerde saat 13:00'a kadar vermiş olduğunuz sipariş aynı günde kargoya teslim edilmektedir. Teslimat süresi bulunmuş olduğunuz konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Saat 13:00'dan sonra vermiş olduğunuz siparişler ertesi ilk iş günü kargoya teslim edilmektedir.

Kaffelogic KN1007B/E Nano 7 Kahve Kavurma Makinesi

Ürün Kodu : 552.KN1007BE
Fiyat(%20 KDV Dahil)
66.033,00 TL
Fiyat(%20 KDV Hariç)
55.027,50 TL
Bu ürünü havale ile ekstra %2 indirim ile satın alabilirsiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.